För att kunna öka sin konvertering på en webbplats behöver man få bort alla hinder  som finns mellan besökaren och syftet på webbplatsen. Det ska vara så enkelt som möjligt för besökaren att nå målet. Det spelar ingen roll om det handlar om ett köp, en bokning, en sign-up eller en nedladdning. Ditt mål som webbplatsägare är att göra det så enkelt som möjligt att nå slutdestinationen. Det kan du göra på ett par olika sätt. Ett sätt är att använda best practice, det är generellt vedertagna åtgärder som ska öka konverteringen. Ett annat sätt är att analysera dina besökare och din trafik och se hur de beter sig just på din webbplats och sedan ta action utifrån dina besökare och deras beteende. Hur du väljer att arbeta med din konvertering är ditt val. Jag vet hur jag skulle arbeta med att förbättra upplevelsen och konverteringen hos mina besökare.

Jag skulle självklart vilja att lösningen på problemen baserades på det som är relevant för just min webbplats och mina besökare.  Vi på Converdiant har med hjälp av vårt eget verktyg analyserat och hjälpt mängder av webbplatsägare med just det. Vi analyserar det som faktiskt sker på din webbplats och dina faktiska besökares beteende och kommer med konkreta åtgärder för att komma till rätta med problem och öka din konvertering. Vi gör det dessutom med en leveransgaranti. Något som vi är ensamma om i branschen. Så låt oss bli din partner för att skapa en riktigt bra upplevelse för dina besökare och med högre konvertering  och återkommande besökare oavsett om det handlar om ett köp av en fysisk produkt eller en bokning.

Vi har erfarenhet av en mängd olika branscher, stora som små bolag. Vi är din partner då det gäller att öka konverteringen! https://converdiant.com/success-manager